december : Kræs
Foto: Danni Niebling

På det seneste har jeg haft stor glæde af en del læsning i vinterkulden. Market Magazine har længe været højt prioriteret, Børsen får vi i firmaet hver onsdag pga. MedieMarked sektionen og Chad Kultgens En helt almindelig han læser jeg nu for anden gang med stor fornøjelse. Til min store glæde faldt jeg i dag over den nyeste udgave af Bitchslap og det er bedre end nogensinde.

4 kommentarer

 1. Sara Schelde posted on december at | Permalink

  TAK for læsestofinspiration, boys! FYI kan man pt. abonnere gratis på 5 uger af Erhvervsbladet. Det er ikke så hipster eller smart, men der er en del gode tankevækkende artikler deri…

 2. Lars posted on december at | Permalink

  Hej Danni

  Vil bare lige anbefale “The Lie”, som er Kultgens næste roman, hvis du ikke har læst den allerede. Mindst lige så underholdende som debuten, dog noget mere vulgær. Findes vist kun på engelsk, men så er forfatterens budskab også bedst bevaret.

 3. Danni Niebling posted on december at | Permalink

  @Sara Tak for tippet, jeg vil straks bestille!

  @Lars Jeg har ikke læst The Lie, men den ryger på vinterens to-do-liste. Jeg er igang med En helt almindelig han på engelsk, men læste den første gang på dansk fordi oversætteren er min yndlings moderne forfatter, Jeff Matthews. Du bør tjekke hans bøger ud hvis du kan lide sproget i Kultgens danske udgave. Han har skrevet Halality, Wheelchair Wildstyle og Westend.

 4. Danni Niebling posted on december at | Permalink

  Du kan forresten købe Westend for sølle 60 kr. på eLounge.

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*