Det er da fantastisk. Har læst og set et hav af artikler om EXPO, men var ikke klar over, at der blev serveret mad i udstillingerne. Er der danske kokke ansat? Hvor mange ansatte er der egentlig ved den danske pavillion?
Fed Shanghai reportage i øvrigt.
Jeg ved faktisk ikke hvor mange der driver pavillonen, men vi blev vist rundt af en, vist nok, kinesisk født, tidligere dansk bagerelev som havde boet i Danmark og talte flydende dansk. Han havde undervist en håndfuld kinesiske kokke i at lave spandauere. Maden bliver produceret ca. 40 km. fra Expo og derefter fragtet ind på udstillingen. Derudover var der danske guider og officials til stede, men serverings- og sikkerhedspersonale er kinesisk. Håber det giver nogenlunde mening – ellers spørg endelig!
2 kommentarer
Det er da fantastisk. Har læst og set et hav af artikler om EXPO, men var ikke klar over, at der blev serveret mad i udstillingerne. Er der danske kokke ansat? Hvor mange ansatte er der egentlig ved den danske pavillion?
Fed Shanghai reportage i øvrigt.
Jeg ved faktisk ikke hvor mange der driver pavillonen, men vi blev vist rundt af en, vist nok, kinesisk født, tidligere dansk bagerelev som havde boet i Danmark og talte flydende dansk. Han havde undervist en håndfuld kinesiske kokke i at lave spandauere. Maden bliver produceret ca. 40 km. fra Expo og derefter fragtet ind på udstillingen. Derudover var der danske guider og officials til stede, men serverings- og sikkerhedspersonale er kinesisk. Håber det giver nogenlunde mening – ellers spørg endelig!