september : Gesjæft
Foto: Andreas T. Herring

Danni og jeg var for nylig med ude for at lave Norse Projects SS10 lookbook. Jeg var med til at style den og Danni var model.  Jeg fangede ham idet han sad og så cool ud, mens fotograf Sacha Maric skød løs. Jeg er slet ikke i tvivl om, at resultatet bliver rigtig godt, og jeg glæder mig meget til at se det.

3 kommentarer

 1. MN posted on september at | Permalink

  Jeg mødte Mikkel fra Norse forleden dag, der fortalte at det var Frederik Andersen, der har stylet deres Look Book og at du var med som assistent.
  Min ydmyge mening er at udover mig mig mig tingen du har kørende for tiden, så har I en rigtig god blog med nogle lækre billeder på. Danni ser i øvrigt rigtig cool ud på billedet.
  Lidt ydmyghed er altid en sikker vinder.
  Ellers keep it up.

 2. Andreas Herring posted on september at | Permalink

  Hej MN.

  Først tak for din kommentar, konstruktiv kritik er altid velkommen. Det er korrekt at Frede stylede lookbook’en, han er min chef og spurgte mig om ikke jeg ville tage med og hjælpe, derfor var jeg ‘med til at style’. Bloggen er, og har hele tiden været, et forum for hovedsageligt Danni, Marco og jeg til at vise nogle af de ting vi laver og har gang i. Det er altså en personlig blog, så det er naturligt at vi hver især tager udgangspunkt i os selv.

  Venligst
  Andreas

 3. frede posted on september at | Permalink

  Hello det ser sejt ud, er vild med modellen og stilen! God Styling Andreas! Og super fed stil i dine billeder generelt, du har en klar og sikker stil som ses tydligt i motiverne, i like it. Mere af det.
  KH
  Frede

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*