maj : Dag
Foto: Danni Niebling

Nick

Jeg tog en tur til Ballerup i dag og fik en sludder med brormand, Nick. Vi skulle smide mor og far i lufthavnen, og have Starbucks kaffe – “Én Grande Caffè Mocha, tak!”

6 kommentarer

 1. MR2 posted on maj at | Permalink

  Hej Danni – har selv et Canon G10 og vil høre hvilken indstilling du har haft da du skød ovenstående billede? Kan godt lide at billede er råt og med stor kontrast hvis du forstår?

 2. Danni Niebling posted on maj at | Permalink

  Det er ganske enkelt taget på autofunktionen. Hemmeligheden er såmænd at jeg har redigeret det efterfølgende. Det er først i efterbehandlingen at billederne kommer til deres ret. Hvad bruger du til at behandle dine billeder?

 3. Danni Niebling posted on maj at | Permalink

  Jeg vil lige gøre opmærksom på et problem med Canon G10. Canon har opdaget firmwarefejl i nogle af modellerne og tilbyder gratis reparation og firmware updatering. Det drejer sig om at der kan opstå linjer i billederne. Der er en længere forklaring på problemet på deres website og du kan se hvilke serienumre der er berørt af det.
  PowerShot G10 repairs & firmware

 4. MR2 posted on maj at | Permalink

  Okay, så har den bare fået noget kontrast der. Jeg bruger iPhoto eller PS CS3 til at redigere.
  Jeg må jeg tjekke mit serienummer engang. Tak for det!

 5. MR2 posted on maj at | Permalink

  Jeg kan så se at mit kamera ligger indenfor de ramte serienumre, men synes ikke jeg har oplevet nogle problemer med linier i billedet, men hvordan kan man vide sig sikker?

 6. Danni Niebling posted on maj at | Permalink

  Hvis du har hele CS3 pakken vil jeg anbefale dig at bruge Bridge til at redigere i. Det bruger jeg selv og det er virkelig nemt at få gode resultater. Når du har fundet dine billeder frem i Bridge skal du bare højreklikke og vælge “Open in Camera Raw” – og så er det bare at prøve sig frem.
  Mht. dit kamera vil jeg anbefale at kontakte det sted du købte det og få dem til at vurdere hvorvidt der skal gøres noget. På Canon’s website kan du også finde forhandlere der kan hjælpe. Brug evt. linket jeg postede i min forrige kommentar.
  Mit serienummer er ude for risiko, så jeg ved ikke hvad problemet indebærer, men jeg ville få det tjekket efter for en sikkerheds skyld!
  Jeg håber alt går godt!

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*