juli : Snak
Foto: Andreas T. Herring

Jeg har altid været glad for i-D, men nogle gange hænger de altså lidt i bremsen. Det nyeste nummer, derimod, er spækket med alt hvad der er fedt: Lily Allen på forsiden er stylet af Kate Moss og skudt af Alasdair McLellan. Samtidig er Sponge Bob Square Pants også på forsiden, og inde i magasinet er der en modeserie med ham. Plus: Liam Gallagher og Pretty Green, Albam, Hiroki Nakamura fra Visvim, Juergen Teller, Terry Richardson og workwear. Tak.

4 kommentarer

 1. Peter P. posted on juli at | Permalink

  Det må jeg have fingrene i. Indholdet lyder godt i den her omgang.

 2. Patrick Poulsen posted on juli at | Permalink

  Den sektion med workwear lyder meget tiltalende. I gør jer vel ikke i scans fra magasiner, så man må selv ud og se om det er noget man kan bruge.

 3. Danni Niebling posted on juli at | Permalink

  Hej Patrick,

  Den sektion er alle pengene værd, så du bør tage en tur forbi Magasin’s bladkiosk og købe det nye i-D!
  Vi er af den overbevisning at man skal støtte bladene, så nej, vi scanner skam ikke.
  Du kan bare se hvor få danske herremagasiner der findes. Arena lukkede tidligere i år, og det skyldes højst sandsynlig dårlige salgstal og dyre licenser, så nu er der vel egentlig kun Euroman tilbage.
  Lad os få gang i det bladsalg og få forlagene til at starte nogle flere herremagasiner, så der er noget konkurrence på markedet.

 4. Patrick Poulsen posted on juli at | Permalink

  Fuldstændig aldeles hamrende enig! Jeg skulle egentlig også bare høre om det var en sektion der var værd at kigge på. Og det lader det til.

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*