juli : Snak
Foto: Andreas T. Herring

Et graffiti crew. der især slår sig på roof-top pieces, har blandt en del andre, lavet dette værk. Og sandt er det jo. Jeg mener at det er crewet FYS (Free Your Soul/Spirit/Shit) der laver dem, men ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

4 kommentarer

 1. Douchbag posted on juli at | Permalink

  øh duh….FUCK YOU SQUAD…..PLEASE

  LMAO…FREE YOUR SOUL

 2. Kristoffer posted on juli at | Permalink

  Jeg ved ikke om det er FYS, der står bag dette, men hvis det er det FYS, som Sabe var/er medlem af, så står det altså for Free Your Spirit…

 3. Andreas Herring posted on juli at | Permalink

  Sidst jeg talte med Thek, som er en af hovedmændende bag FYS, der til en vis grad blev dannet for at bekrige MOA (Monsters of Art), omtalte han det også som Free Your Spirit. Efterfølgende har jeg bare set at de også har skrevet Soul og Shit.

 4. karl posted on juli at | Permalink

  FYS blev startet af Sabe, More og Even. de er de orginale FYS

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*