april : Kræs
Foto: Danni Niebling

HTC Legend

Den nye HTC Legend Android mobil er super lækker og spækket med bloggervenlige funktioner. Den vil snart blive et vigtigt værktøj for No41.dk når den spiller hovedrollen i en måneds tid her på siden – læs alle detaljerne om projektet.

2 kommentarer

  1. Anders posted on april at | Permalink

    Og er det en ide, der er udsprunget på egen hånnd, eller er der tale om et samarbejde med HTC, der har givet jer mobilen? OG måske derfor også får den ros, som I gir’ og allerede, omend afdæmpet, har sendt i denne nyhed?

  2. Danni Niebling posted on april at | Permalink

    Vi fik selv idéen da vi opdagede muligheden for at få stillet mobilerne til rådighed. Men bare fordi vi har et samarbejde med HTC, så betyder det ikke at vi ikke forholder os kritisk til produktet. Jeg har allerede taget HTC Legend i brug, for at eksperimentere med funktioner og opsætning, så vi er klar til at blogge når vi går i luften med projektet. Jeg er allerede stødt på nogle udfordringer, men de ting vil vi komme ind på undervejs. Dog må jeg være ærlig at sige, at det er en super lækker telefon, som jeg allerede er rigtig glad for at bruge, og jeg glæder mig til at blogge fra den.

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*