februar : Snak
Foto: Danni Niebling

Østre Gasværk

Østre Gasværk Teater, bedre kendt som Gasværket, danner ramme om en masse gode opsætninger. Sidst jeg var til en forestilling var det dog noget så banalt som stand-up, til Anders “Anden” Matthesens “…vender tilbage”-show i 2008. I 2006 missede jeg “Gasolin” og sidste år ville jeg gerne have set Beatles teaterkoncerten “Come Together”, som begge var opsat af Nikolaj Cederholm og brødrene Hellemann. I år har jeg således sat mig for ikke at misse den nye teaterkoncert “Bob Dylan”, af samme hold og endda med evigt megaseje Claus Hempler på rollelisten.

One Trackback

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Andreas T. Herring, No41.dk. No41.dk said: Læs om Dannis oplevelser, ærgelser og fremtidige planer for Gasværket http://no41.dk/oestre-gasvaerk-teater-oesterbro […]

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*