juni : Kræs
Foto: Danni Niebling

Polaroid Supercolor 635

I går fik jeg foræret et Polaroid Supercolor 635, og i dag købte jeg så en pakke 600 film med 10 billeder. Her er vidunderet og mit første billede.

24 kommentarer

 1. Henrik posted on juni at | Permalink

  Keep it coming! :) God weekend,buddy.

 2. ... posted on juni at | Permalink

  ved du hvor det kan købes, og evt pris?
  har ledt efter et længe, men alle i fotoforretningerne påstår de ikke produceres og sælges længere.

 3. Frederik posted on juni at | Permalink

  For fedt kamera!
  Hvad har du givet for det? Leder selv efter it, men kan ikke finde et supercolor, har til gengæld fundet det her: http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=60765714 kender du det kamera?

 4. Christian Christensen posted on juni at | Permalink

  Polaroid er sandheden..!! instant gratification i smukkeste forstand.. fik mit første for 4 måneder siden og har skudt mig skør siden.. en fed privat fest er garanteret med to blanke film og en hvid plade pap i 100×60..
  Shake it like a polaroid picture!

 5. Kasper posted on juni at | Permalink

  hejsa!
  har selv lige købt et 635 kamera.
  og ville lige høre om nogen få ting.
  hvor køber du film, og hvordan virker den?, mht batterier og film hvor det skal sættes i?

  håber du har tid til at hjælpe, da jeg ikke selv har fået brugermanual med.

 6. Mette posted on juli at | Permalink

  Hej.
  Har lige selv købt to kameraer magen til dit på loppemarked. Kan du lige hurtig ridse en bruger manual op? Hvis den ene ikke lyser bagpå når man åbner den, er der så ingen strøm på? Og hvordan skifter man evt batterier? Hvordan fungere lamperne. Kan man først tage et billede når den lyser grøn? Kan der først tages billeder når der er film i? HVORDAN tager jeg et billede?
  MAnge gode spørgsmål, håber du vil give mig nogle svar
  Mette

 7. Danni Niebling posted on juli at | Permalink

  Det er dejligt at se den store opmærksomhed for denne post, da det betyder at mange stadig holder af Polaroid!

  Så vidt jeg er informeret producerer man hverken kameraerne eller filmene mere. Der findes dog et projekt med en mission om at producere filmene igen fra 2010. Læs alt på http://www.the-impossible-project.com.
  Jeg køber selv mine film i Photografica i Skindergade, Kbh. Her koster det 170 kr. for en pakke 600 film med 10 stk. billeder. Jeg kan også anbefale siden http://www.polapremium.com, hvor der er et stort udvalg af film. Vær dog opmærksom på portoen før du bestiller.

  Mht. hvor man kan købe et Polaroidkamera vil jeg anbefale at man kigger på loppemarkeder, http://dba.dk, http://amazon.com og http://ebay.com osv. På eBay og Amazon findes der også en masse film, men vær igen opmærksom på porto. Det kan hurtigt blive dyrere end at købe den hos din lokale fotoforretning.

  Det er svært at besvare alle jeres spørgsmål mht. brug af kameraet her på kommentarsiden og da jeg ikke selv har en manual vil jeg anbefale denne side http://www.polaroid.com/service/userguides/photographic/handheld_ug.html, hvor der findes manualer til alle serier. Der er både information om indsætning af film, hvordan man tager et billede og meget andet praktisk.

  Jeg vil dog lige nævne at batteriet sidder i selve filmen. Kameraet virker således først når filmen sættes i skuffen. Dette er tilsyneladende et stort mysterium for nye ejere, men nu ved I det.

  Jeg håber at I kan bruge mit svar, ellers må I endelig spørge!

 8. Kristoffer posted on juli at | Permalink

  Har skudt mange polas efterhånden- det er rigtig fedt!
  Mht kamera er der masser at finde på loppemarkeder og på nettet. DBA, ebay etc. Et kamera bør ikke koste meget, det gør filmene til gengæld! 170 i Photografica er latterligt dyrt (der er jo kun 10 billeder i), men det lader til at være prisniveauet i DK. Nogle steder findes de til 140-150 kr. (mener jeg har set dem i Bingo Foto i Frb Centret til den pris).
  Ebay er stedet at købe, synes jeg. Vær opmærksom på told hvis de kommer fra US. Jeg har flere gange købt stort ind ved at spørge de af mine venner, der bruger pola, om hvopr mange de skal bruge. the more the merrier. Mener jeg har fået dem ned i 90-100 kr pr film inkl. porto…

  All the best!

 9. Kristoffer posted on juli at | Permalink

  Tjek også lige http://polanoid.net.

  Undskyld hvis den er blevet nævnt i et af de tidligere svar…

 10. Danni Niebling posted on juli at | Permalink

  Tak for linket Kristoffer!

  Jeg faldt også lige over den her side http://www.rollip.com.
  Kort sagt uploader man et digitalt billede og får det tilbage som Polaroid.
  Der kan vælges mellem flere effekter og det er faktisk ret cool.

 11. Anders Borg posted on oktober at | Permalink

  Der kan købes polaroidfilm hos Fotoimpex i Berlin. Hjemmesideadressen er http://www.fotoimpex.de
  Jeg ved ikke om det er de rigtige typer der er i deres katalog, som kan findes på hjemmesiden. Jeg har en ekstra Polaroid Supercolor 635, som jeg godt vil sælge.

 12. Buster Ask Taudal Andersen posted on december at | Permalink

  hej.
  jeg har netop købt et lignende kamera for 20 kr. Den er i fin stand, men der fulgte ingenting med..
  Ved i evt. hvilken slags film sådan en satan bruger?

 13. Danni Niebling posted on december at | Permalink

  Hej Buster,

  Hvilken model har du købt, så kan jeg finde ud af hvilken film der skal til?

  Tjek også de øvrige kommentarer herover. Der er mange gode links og info om Polaroid.

 14. christian posted on maj at | Permalink

  hej jeg har et polaoid kamera og mangler film det er nr. 600 (ved godt du har nævnt det, men der er lidt langt at køre til københavn når man bor i rødby/lolland☺ og kan ik finde noget på dine links)

 15. Anna posted on maj at | Permalink

  Hej ;)
  Jeg har fundet mig et supercolor 635, ligesom dit, men har ingen film. Så kiggede jeg på det link, med the impossible projekt og fandt film i massevis. Men passer det til 635, dem der hedder 600?? På forhånd tak :)

 16. Danni Niebling posted on maj at | Permalink

  @chrisitan – du kan købe dine 600-film på nettet. Tjek dette link http://shop.the-impossible-project.com/shop/film. Ellers http://lmgtfy.com/?q=buy+polaroid+600+film+online.

  @Anna – tillykke med dit kamera, og ja, det er 600-film du skal have fat i. Som det også er nævnt i mit indlæg og i flere af svarene herover.

  Held og lykke til jer begge!

 17. christian posted on maj at | Permalink

  virker også de der px600 film istedet for polaroid 600 film

 18. Danni Niebling posted on maj at | Permalink

  @ Christian – ja, du kan sagtens bruge px600. Alle Polaroid kameraer der har et 600-nummer, bruger de film der hedder noget med 600. På samme måde som de andre serier af kameraer bruger de film der hedder noget med samme nummer.

 19. christian posted on juni at | Permalink

  ok ;-)

 20. Martin Qvist posted on juli at | Permalink

  Hey, ved du eller nogen af jer andre om man kan skifte batteriet i en film. Har arvet et par old school kameraer og bla. et 635. Der sidder en sprit ny film i, desværre må batteriet være dødt, da jeg ikke kan tage nogen billeder. :(

 21. Martin Qvist posted on juli at | Permalink

  Kan lige nævne at de 2 andre er et Titanic supercolor II og et Kodak EK160 som også tager polaroid billeder.. :P

 22. Charlotte posted on oktober at | Permalink

  Hejsa.

  Har lige købt mig et polaroid supercolors 600 og hr også fået fat i en film :) Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at tage nogle billeder. MEN har prøvet at tage 2 og de blev meget lyse :( :( Er der noget med at man skal putte billederne i mørke lige efter de er taget???? Det er jo nærmest umulig når man tager billeder ude. Hvad gør jeg?????

 23. Danni Niebling posted on oktober at | Permalink

  Alle spørgsmål angående Polaroid, det sig være anskaffelse af film og kamera eller brug af disse, kan besvares ved at tjekke de yderst fyldestgørende links som er postet højere oppe i tidligere kommentarer.

  @Martin – Der er udløbsdata på alle Polaroidfilm, så hvis batteriet er dødt, ja så er mit gæt at selve filmen ikke er fem flade værd. Køb i stedet en ny og skyd nogle lækre billeder med den.

  @Charlotte – du kan få svaret på dit spørgsmål på The Impossible Projects hjemmeside, via nedenstående link.
  http://shop.the-impossible-project.com/allabout/colorshade/

 24. Caplan posted on september at | Permalink

  Hey, er der nogen der ved hvad forskellen er på Polaroid supercolor 635CL og Polaorid 636CL? Eller måske kan henvise til en side hvor man kan se forskel på de billeder de tager?

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist.

*
*